Snelle reactie en levering
Van interieur tot huisstijl
Speciale aandacht bij ieder product

Schilderijen op plexiglas

Onze schilderijen van plexiglas zijn een unieke manier om jouw ruimte aan te kleden. Dit strakke materiaal zorgt voor een heldere en kleurrijke afbeelding van hoge kwaliteit. Ontdek zelf hoe kunst op plexiglas bij jouw interieur past.

Redenen om te kiezen voor schilderijen van plexiglas in jouw interieur

Schilderijen van plexiglas zijn de ideale manier om diepte terug te laten komen in je interieur, zónder het risico op slijtage. Het materiaal is namelijk krasbestendig én stootvast, waardoor er geen beschadigingen op het schilderij komen en deze bovendien eenvoudig te reinigen is. Daarnaast is plexiglas lichtdoorlatend waardoor de kleuren optimaal tot hun recht komen. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen kiezen voor schilderen van plexiglas, zoals ook in ons portfolio te zien is! Wil je liever geen schilderijen van plexiglas ophangen? Dan hebben we ook nog andere mogelijkheden beschikbaar voor aankleding van je ruimte, zoals fotobehang van een eigen foto. Wij zorgen ervoor dat op zakelijk gebied alles past bij je huisstijl en logo, zodat online én offline aanwezigheid op één lijn liggen met elkaar.

Vraag raad aan onze creatieve koppen

Bij ons reclamebureau in Poeldijk staat creativiteit voorop. Dit geldt voor het maken van reclame-uitingen, maar ook zeker voor interieurstyling van jouw ruimte. Wil je weten of schilderijen van plexiglas geschikt zijn voor jouw ruimte? Onze creatieve koppen helpen je graag verder. Neem contact met ons op. Bel naar 0174-212 272, stuur een e-mail naar info@boostreclame.nl of vul het contactformulier in.

Plexiglas

Er zijn geen projecten in deze categorie.

Dit zeggen onze opdrachtgevers over ons

Kevin van der Valk

Snelle reactie en levering, heel blij met deze partij!

een week geleden

Debbie S

Super snelle en goede service

2 jaar geleden

Benny Laduk

2 jaar geleden

Raymond Duijnisveld

een maand geleden

Klaar om met ons aan jouw volgende project te beginnen?

Contact opnemen

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Kom gerust een keer langs bij ons kantoor in de Westlandse Poort voor een goed gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Bij ons reclamebureau en ontwerpbureau in het Westland staat de koffie altijd klaar. Hopelijk tot binnenkort!

+31 174 212 272 info@boostreclame.nl

ABC Westland 135, 2685 DB Poeldijk

Volg ons