Snelle reactie en levering
Van interieur tot huisstijl
Speciale aandacht bij ieder product

Schilderijen op plexiglas

Onze schilderijen van plexiglas zijn een unieke manier om jouw ruimte aan te kleden. Dit strakke materiaal zorgt voor een heldere en kleurrijke afbeelding van hoge kwaliteit. Ontdek zelf hoe kunst op plexiglas bij jouw interieur past. Bij Boost reclame in Poeldijk adviseren we je graag.

Redenen om te kiezen voor schilderijen van plexiglas in jouw interieur

Schilderijen van plexiglas zijn de ideale manier om diepte terug te laten komen in je interieur, zónder het risico op slijtage. Het materiaal is namelijk krasbestendig én stootvast, waardoor er geen beschadigingen op het schilderij komen en deze bovendien eenvoudig te reinigen is. Daarnaast is plexiglas lichtdoorlatend waardoor de kleuren optimaal tot hun recht komen. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen kiezen voor schilderijen van plexiglas, zoals ook in ons portfolio te zien is! Wil je liever geen schilderijen van plexiglas ophangen? Dan hebben we ook nog andere mogelijkheden beschikbaar voor aankleding van je ruimte, zoals fotobehang van een eigen foto. Wij helpen je graag een interieur te realiseren dat perfect aansluit op je huisstijl en logo.

Vraag raad aan onze creatieve koppen

Bij ons reclamebureau in het Westland staat creativiteit voorop. Dit geldt voor het maken van reclame-uitingen, maar ook zeker voor de inrichting van jouw ruimte. Wil je weten of schilderijen van plexiglas geschikt zijn voor de interieurstyling van jouw ruimte? Onze creatieve experts helpen je graag verder. Neem contact met ons op. Bel naar 0174-212 272, stuur een e-mail naar info@boostreclame.nl of vul het contactformulier in.

Interieur

Er zijn geen projecten in deze categorie.