Snelle reactie en levering
Van interieur tot huisstijl
Speciale aandacht bij ieder product

INTERIEURSTYLING

Door goede interieurstyling zorg je ervoor dat jouw ruimte één geheel vormt, zeker wanneer je dit overlaat aan dé specialist in de wijde omgeving van het Westland: Boost reclame. Wij hebben jarenlange ervaring met het optimaal inrichten van zowel particuliere als bedrijfsruimtes, waarbij we altijd de juiste tonen weten te raken op het gebied van styling. Wat wil jij uitstralen naar jouw bezoekers?

Maak de ruimte visueel aantrekkelijk met professionele interieurstyling in het Westland

Onze visuele kunstwerken geven een extra dimensie aan jouw interieur en geven een extra boost aan de rest van de styling. Laat bijvoorbeeld fotobehang plaatsen van een eigen foto, zodat je permanent een herinnering in huis hebt hangen. Wil je de wachtruimte in jouw pand onder handen nemen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor schilderijen op plexiglas voor meer warmte en karakter in de ruimte. Deze worden op maat ontworpen en gedrukt bij onze vestiging in Poeldijk (het Westland), zodat het perfect bij de interieurstyling van jouw woning of de gevelreclame van jouw bedrijf past.

Vraag meer informatie aan over het aankleden van jouw interieur

Bij Boost reclame in Poeldijk zetten we graag een extra stap voor onze opdrachtgevers. Bij interieurstyling gaan wij met jou in gesprek zodat de aankleding van jouw woning of bedrijf in de wijde omgeving van het Westland écht voldoet aan jouw wensen. Wij geven je graag meer informatie omtrent de mogelijkheden. Maak je interesse kenbaar door te bellen naar 0174-212 272, een e-mail te sturen naar info@boostreclame.nl of het contactformulier in te vullen.

Interieur

Er zijn geen projecten in deze categorie.

Dit zeggen onze opdrachtgevers over ons

Kevin van der Valk

Snelle reactie en levering, heel blij met deze partij!

een week geleden

Debbie S

Super snelle en goede service

2 jaar geleden

Benny Laduk

2 jaar geleden

Raymond Duijnisveld

een maand geleden

Klaar om met ons aan jouw volgende project te beginnen?

Contact opnemen

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Kom gerust een keer langs bij ons kantoor in de Westlandse Poort voor een goed gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Bij ons reclamebureau en ontwerpbureau in het Westland staat de koffie altijd klaar. Hopelijk tot binnenkort!

+31 174 212 272 info@boostreclame.nl

ABC Westland 135, 2685 DB Poeldijk

Volg ons