Snelle reactie en levering
Van bedrijfskleding tot huisstijl
Speciale aandacht bij ieder product

BEDRIJFSKLEDING LATEN BEDRUKKEN

Door bedrijfskleding te laten bedrukken, krijgen je medewerkers een representatieve uitstraling die in lijn is met de huisstijl van jouw bedrijf. Het laten bedrukken van bedrijfskleding kan op meerdere soorten stoffen en kledingstukken, zeker wanneer je onze specialisten uit Poeldijk, in het Westland, inschakelt. Vraag ons zeker om advies!

Laat bedrijfskleding bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf in regio westland

Boost reclame, gevestigd in het Westland, produceert drukwerk voor veel verschillende bedrijven. Denk hierbij aan bouwbedrijven, interieurbedrijven en communicatiebedrijven. Zo werken wij als reclamebureau voor zowel kleine als grote bedrijven. Hierdoor is er altijd een passende oplossing voor jouw onderneming, passend binnen jouw budget. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor wij je van gedegen advies voorzien en jouw bedrijf een goede uitstraling krijgt dankzij een goede huisstijl en logo. Bij ons profiteer je van het complete pakket, want wij leveren bedrijfskleding in alle soorten, maten en hoeveelheden die jij nodig hebt. Daarnaast kun je gebruik maken van andere diensten om je bedrijfsidentiteit uit te dragen, zoals belettering voor je bedrijfsauto’s. Ook kun je gevelreclame laten plaatsen.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Kun je wel wat persoonlijk advies gebruiken bij het laten bedrukken van bedrijfskleding en ben je gevestigd in de omgeving van het Westland? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. Stuur een e-mail naar info@boostreclame.nl met je vragen, bel naar 0174-212 272 of vul het contactformulier in. We beantwoorden graag je vragen en brengen ook een vrijblijvende offerte voor je uit. Vervolgens profiteer je van onze snelle levering.

Bedrijfskleding

Er zijn geen projecten in deze categorie.

Dit zeggen onze opdrachtgevers over ons

Mier Steevens

Wat een prachtige muur is het geworden...met de karakteristieke Kerklaan van Naaldwijk, het mooiste straatje van het Westland! Prachtig op de muur aangebracht door de mannen van Boost Reclame. Na 1 mailtje contact en gelijk reactie/actie! Goeie service, vriendelijk personeel en GEWELDIG VAKWERK!! Kom eens kijken en oordeel zelf!

een maand geleden

ZOË Verloskunde

Raymond en Wouter van Boost reclame...wat een toppers zijn deze twee! Ze hebben zowel ons pand als onze auto's voorzien van bestickering en dit is prachtig gedaan! Ze zijn goed bereikbaar, ontzettend vriendelijk, denken met je mee en houden zich ALTIJD aan hun afspraken! Kortom; wij zouden BOOST reclame aan iedereen adviseren en geven ze dan ook een dikke 10! Liefs Kim & Fem, ZOË Verloskunde

een maand geleden

Kevin van der Valk

Snelle reactie en levering, heel blij met deze partij!

4 maanden geleden

Debbie S

Super snelle en goede service

2 jaar geleden

Benny Laduk

3 jaar geleden

Klaar om met ons aan jouw volgende project te beginnen?

Contact opnemen

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Kom gerust een keer langs bij ons kantoor in de Westlandse Poort voor een goed gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Bij ons reclamebureau en ontwerpbureau in het Westland staat de koffie altijd klaar. Hopelijk tot binnenkort!

+31 174 212 272 info@boostreclame.nl

ABC Westland 135, 2685 DB Poeldijk

Volg ons