Snelle reactie en levering
Van interieur tot huisstijl
Speciale aandacht bij ieder product

INTERIEURSTYLING

Met de juiste items voor interieurstyling zorg je ervoor dat jouw ruimte één geheel vormt, zeker wanneer je dit overlaat aan dé specialist in de wijde omgeving van het Westland: Boost reclame in Poeldijk. Wij hebben jarenlange ervaring met het optimaal aankleden van de muren van zowel particuliere als bedrijfsruimtes. Daarbij weten we altijd de juiste tonen te raken op het gebied van styling. Wat wil jij uitstralen naar jouw bezoekers?

Maak de ruimte visueel aantrekkelijk met artikelen voor interieurstyling in het Westland

Onze visuele kunstwerken aan de muur geven een extra dimensie aan jouw interieur en geven een extra boost aan de rest van de styling. Laat bijvoorbeeld fotobehang plaatsen van een eigen foto, om je interieur een persoonlijk detail te geven. Wil je de wachtruimte in jouw pand een nieuwe uitstraling geven? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor schilderijen op plexiglas voor meer warmte en karakter in de ruimte. Deze worden op maat ontworpen en gedrukt bij onze vestiging het Westland, zodat het perfect bij de interieurstyling past. Met onze gevelreclame kun je het exterieur van jouw bedrijf aanpassen aan de stijlvolle muren van je interieur.

Vraag meer informatie aan over het aankleden van jouw interieur

Bij Boost reclame zetten we graag een extra stap voor onze opdrachtgevers. Bij interieurstyling gaan wij met jou in gesprek zodat de decoratie van de muren van jouw woning of bedrijf in het Westland écht voldoet aan jouw wensen. Wij geven je graag meer informatie omtrent de mogelijkheden. Maak je interesse kenbaar door te bellen naar 0174-212 272, door een e-mail te sturen naar info@boostreclame.nl of door het contactformulier in te vullen.

Interieur

Er zijn geen projecten in deze categorie.

Dit zeggen onze opdrachtgevers over ons

Kevin van der Valk

Snelle reactie en levering, heel blij met deze partij!

2 maanden geleden

Debbie S

Super snelle en goede service

2 jaar geleden

Benny Laduk

2 jaar geleden

Klaar om met ons aan jouw volgende project te beginnen?

Contact opnemen

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Kom gerust een keer langs bij ons kantoor in de Westlandse Poort voor een goed gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Bij ons reclamebureau en ontwerpbureau in het Westland staat de koffie altijd klaar. Hopelijk tot binnenkort!

+31 174 212 272 info@boostreclame.nl

ABC Westland 135, 2685 DB Poeldijk

Volg ons